www.aikidoedzes.hu
Takenoko Aikido Dojo | Aikido edzések 8 éves kortól
Aikido | Rólunk | Galéria | Segédanyagok | Elérhetőség | Kezdőoldal
www.aikidoedzes.huAz aikidoA dojoGalériaSegédanyagokElérhetőség
Mi ez?
Mi ez?
Mi ez?
EDZÉSEK
Edzéseink helyszíne:
1037 Budapest, Farkastorki út 21.
Óbudai Judo Club

Edzés időpontok:
Kedd: 18:00 - 19:30
Csütörtök: 18:00 - 19:30
ELÉRHETŐSÉGEINK
E-mail: info@aikidoedzes.hu
---------------------------------
Patona Péter
Tel.: +36 20 447-00-00
---------------------------------
Szekeres Tamás
Tel.: +36 20 360-53-33
A DOJO

A Takenoko Aikido - Dojo múltja több, mint 10 évre nyúlik vissza. Ezen idő alatt számtalan aikidoka látogatta meg Dojonkat, akik a modern harcművészet filozófiáját és technikáit keresték.

Edzéseinken az aikido filozófiáját különféle technikákon keresztül adjuk át. A technikák nagy számú gyakorlása mellett még nagyobb hangsúlyt kap azok mélyebb megértése, mely nélkül az edzésen végzett gyakorlatok könnyen tartalom nélküli formákká válhatnak.

Edzések folyamán elsősorban párban végrehajtott technikák elsajátítása folyik. Ezek a technikák teljes mértékben tükrözik ennek a modern harcművészetnek a filozófiáját.
A filozófia sajátossága, hogy nem csak az egyén, hanem a technikában résztvevők összességének fejlődését helyezi előtérbe. A technikák nagyszámú gyakorlása önmagában nem cél, sőt sok esetben inkább negatív hatású. Egy statikailag rosszul felépített test mozgás közben inkább pusztítja önmagát és környezetét mintsem építi, ezért nagyon fontos a gyakorolt formák minél mélyebb megismerése, megértése. Ennek elérése mélyreható "kutatómunkát" igényel, mind önmagunkban, mind pedig a minket körülvevő világban. Az erre épülő komoly mennyiségű, fizikálisan sokszor igen kemény gyakorlás egyre erősebbé, szilárdabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi a gyakorlott technikát és a technikában résztvevőket.

Várjuk szeretettel!
A Takenoko Aikido - Dojo tagjai

RÓLUNK ÍRTÁK
Feltöltés alatt.
Takenoko Aikido - Dojo (2009) | E-mail: info@aikidoedzes.hu | Tel.: +36 20 447-00-00, +36 20 360-53-33
Készítette: MultiArts Studio